Vastgoedkantoor

✓ Ervaren makelaar met grondige kennis van de omgeving ✓ Professionele begeleiding en bemiddeling ✓ Up-to-date aanbod online


DE GEYTER is uw vastgoedkantoor in Gijzenzele en andere deelgemeenten van Oosterzele. We hebben een mooi aanbod koop-en huurwoningen, maar ook voor de aankoop van bouwgrond kunt u bij ons terecht. Hierbij zorgen we er altijd voor dat u een gedegen advies krijgt van een van onze vastgoedexperts. Bekijk snel ons aanbod van vastgoed in en nabij Gijzenzele online.

Contacteer ons!

Vastgoedkantoor met een goede kennis van de regio

Wanneer u een nieuwe woning wilt kopen of huren, staat u op het punt om een belangrijke beslissing te nemen. Daarom is het ook verstandig om een vastgoedkantoor in te schakelen met de juiste expertise. Onze vastgoedmakelaars hebben immers altijd een goede kennis over de omgeving van de woningen. Zoekt u vastgoed in Gijzenzele of woont u liever in een andere gemeente in de regio? Laat het ons weten en we gaan samen met u op zoek naar de woning die voldoet aan al uw verwachtingen.

Ontdek onze begeleiding

Als vastgoedkantoor gaan we graag een stapje verder voor u. Zo zorgen we er graag voor dat al uw vragen tijdens een bezichtiging van vastgoed in Gijzenzele worden beantwoord, maar ook nadien helpen we u verder. Wilt u graag een bod doen? Dan helpen we u bij de prijsonderhandelingen. Heeft u nog vragen over onze service of ons aanbod? Bel dan gerust naar +32 9 362 45 00.

Andere bezoekers bekeken

Vierkantshoeve Gijzenzele | Aankoopmakelaar | Appartement Melle